Otvoreni upisi za sezonu 2019/20

U Dojo su dobrodošle sve nove Aikidoke!

Ako razmišljate o učenju Aikida, ne postoji bolje mjesto za početak Aikido putovanja od onog u Ki Aikido Dojou Zagreb već ove jeseni!

Vježbajući Aikido dobivate priliku za neograničen osobni napredak. Provjerite raspored treninga i instruktore kako biste vidjeli namjeru Aikido Dojo-a Zagreb da ponudi najvišu razinu poduke. Početnici su uvijek dobrodošli i mogu sudjelovati u bilo kojem od naših zajedničkih treninga, svakog ponedjeljka, srijede i petka od 20.00h do 21.30h.

Aikido treninzi održavaju se u prostorijama Građvinsko Tehničke škole na adresi Avenija Većeslava holjevca 17 u večernjim satima. Na ovu lokaciju dolaze nam učenici širom okolnih područja i kvartova Novog Zagreba i Zagreba: Sopot, Utrine, Travno, Dugave, Siget, Zapruđe, Središće, Kajzerica, Blato, Jarun, Prečko, Špansko, Dubrava, Trešnjevka, Borongaj...

Ukoliko se odlučite na posjet Dojou ili trebate više informacija, obratite se mailom na adresu dojo@ki-aikido-zagreb.hr ili na mob. 098 408 014

Vidimo se u Dojo-u na tatamiju!

O vještini Aikido

Ki Aikidō je japanska borilačka vještina kojoj je osnovni cilj razvoj, spoznaja i usavršavanje svijeta oko sebe.

Cilj vještine je da se putem vježbanja preko različitih testova, vježbi disanja, meditacije i tehnika provjerava i razvija koordinacija djelovanja uma i tijela.

Pri izvedbi Aikido tehnika, riješenje sukoba nastoji se provesti prirodnim pokretima, uklopiti se skladno u smjer kretanja napada, te smiriti napad nekom od tehnika bacanja ili fiksacija, pri tome nastojeći ne ozlijediti napadača.

Saznajte više

Aikido Dojo Zagreb osmislio je poseban program vježbanja za djecu uzrasta od 6 do 12 godina, koja može pomoći u pripremi Vašeg djeteta za zdraviji život.

Svaki trening kreira zabavno i uzbudljivo okruženje koje omogućava djeci veselje i razvoj.

AIKIDS će dijete, uz vježbanje Aikida, naučiti i grupne aktivnosti koje će pokazati djeci prednosti dobrog ponašanja, vrijednost timskog rada, dobrih manira ponašanja kako Dojo-u, tako i izvan njega.

Više detalja...

Aikido seminari uskoro

Aikido životne lekcije

Treninzi

Instrukcije Aikida odvijaju se u prostorijama Graditeljske tehničke škole, Avenija Većeslava Holjevca 17, Novi Zagreb, Sopot

Redovni termini treninga su ponedjeljkom, srijedom i petkom navečer.

Raniji termini predviđeni su za dječju grupu Aikids, dok je kasniji termin predviđen za starije aikidoke.

Ukoliko vas interesira ova vještina i željeli bi pogledati trening, pozivamo vas da slobodno dođete u Dojo. Termini treninga su podložni promjenama pa točno vrijeme treninga za određeni dan provjerite u našem kalendaru.

Kontakt

Dvorana na prvom katu u kompleksu školskih dvorana Građevinskog školskog centra

Adresa: Avenija Većeslava Holjevca 17, Zagreb

e-mail: dojo@ki-aikido-zagreb.hr

mob: +385 92 184 9554

mob: +385 98 408 014